Home 2015 Dhjetor 29

Daily Archives: 29/12/2015

Mërgimtarët e Lluçanit i dhurojnë libra shkollës fillore”Sami Frashëri” ...

Shoqata e të rinjëve të fshatit Lluçan të komunës së Bujanocit e cila vepron në Zvicër sot i ka dhuruar një donacion shkollës...

Ndërroi jetë profesor Isa Bajçinca

Ka ndërruar jetë profesori i mirënjohur, Isa Bajçinca. Lajmin për vdekjen e tij e ka bërë publik familja e profesorit Bajçinca. "Me pikëllim të thellë...

Presheva fuqizon edhe më tej Alternativën!

Alternativa themeloi edhe nëndegët e radhës ato me nr 2 dhe 3. Në një prezencë masovike dhe një atmosferë pune , në qytetin e Preshevës...