Home 2015 Dhjetor 5

Daily Archives: 05/12/2015

KPQK: Propozim buxheti për komuna dhe qytetet i papranueshëm për komunat

Në adresë të kryetarit të komunës së Bujanocit Nagip Arifit ka arritur një komunikatë lidhur me projektligjin e Qeverisë së Serbisë i vlerësuar nga...