Home 2015 Nëntor 12

Daily Archives: 12/11/2015

Prishtina dhe Tirana do të duhej të vizitojn për festa të Nëntorit Medvegjën, Bujanocin...

Shkruan : Mr. Sc. Refik   HASANI Jemi në muajin më të shejtë për ne shqiptarët në Nëntorin legjendar ,   prandaj një vizitë nga krerët më të...

Këngëtari Ridvan Saqipi vjen me albumin e ri “ Hajde Hajde mos luj lojna...

Këngëtari dhe klarinetisti i mirënjohur Ridvan Saqipi në të gjitha trojet shqiptare ka ardhur me një album të ri i cili përbëhet nga 19...