Home 2015 Tetor 15

Daily Archives: 15/10/2015

Jonuz Musliu ftohet në forumin prestigjioz të Crans Montana

Me ftesën e Ambasadorit Jean-Paul Carteron themeluesit të Crans Montana Forum, kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Jonuz Musliu do të marrë pjesë në Samitin...

Musliu: Arrestimi i të rinjëve shqiptarë i papranueshëm

Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH) reagon dhe shpreh dyshimet serioze rreth aksionit të organeve të rendit dhe prokurorisë në komunën e Bujanocit, me ç`rast janë...