Home 2015 Tetor 12

Daily Archives: 12/10/2015

Nagip Arifi: Ëndrra e shqiptarëve u bë realitet!

Kryetari i Bujanocit Nagip Arifi i cili po zhvillon takime të rëndësishme në SHBA nuk ka lënë pa përshëndetur dhe uruar fitoren e Kombëtares...

Lugina e Preshevës merr përkrahjen edhe nga kongresist!

Pas takimeve në Washington, DC, delegacioni nga Lugina e Presheves,gjate vikendit pati edhe një sër takimesh po aq të rëndësishme në New YorkCity. Fillimisht,...

Bujanoc: Fillon ndarja e serrave për prodhimtarinë bujqësore(Video+foto)

Ka filluar sot ndarja e serrave,  përfituesëve të komunës së Bujanocit, donacion ky i dhuruar nga Agjencioni Turk për Zhvillim dhe bashkëpunim Ndërkombëtar (TIKA),...