Home 2015 Tetor 9

Daily Archives: 09/10/2015

Problemi i Luginës së Preshevës trajtohet në Departamentin Amerikan të Shtetit!

Në ditën e parë të vizitës zyrtare në SHBA, delegacioni i Luginës së Preshevës i kryesuar nga Kryetarët e Komunave të Preshevës dhe Bujanocit,...