Home 2015 Tetor 4

Daily Archives: 04/10/2015

Arifi: Ne punojmë, ju vlerësoni

Në fshatin Nesalcë të komunës së Bujanocit ka filluar asfaltimi i rrugës qarkore në gjatësi prej 415 metrave dhe gjërësi në 5 metra. Ky projekt...