Home 2015 Shtator 15

Daily Archives: 15/09/2015

BIPBM nisi grupin e dytë të haxhinjëve për kryerjen e Haxh-xhit (foto)

Një grup i haxhinjëve nga Lugina e Preshevës sot ia mësyen vendeve të shenjta të Arabisë Saudite, për të kryer kushtin e pestë të...

Pengesat në kufi , ishin që Kryetar i Medvegjës të mos jetë shqiptarë...

Shkruan : Mr. Sc. Refik  HASANI   Nëse shpallen shumë vota të pavlevshme dhe nuk ndahen ulëset proporcionalisht për shqiptarët në Kuvend Komunal të ksaj...

Hedhja e bombave dhe masakra në xhaminë e poshtme të Preshevës me 15 shtator...

/Ndodhinë e kishte paralajmëruar banorja lokale serbe, baba/plaka/ Qipra Dejanoviq e Preshevës/. Më 15 shtator të vitit 1943, në Xhaminë e Poshtme të Preshevës, Natën...

Mërgata jonë gjithnjë sytë kah vendlindja

Bashkatdhetarët tanë gjithnjë i kanë sytë kah vandlindja e tyre. Këtë gjë ata e kanë dëshmuar dhe vazhdojnë t'a dëshmojnë me vepra. Shpirti i tyre...

Dy kufijtë e Murat Mehës

Murat Meha nuk i njeh ata kufij që, në kapacitetin prej shkencëtari, ia kishte përshkruar Kosovës para luftës. Tash si zyrtar ia njeh shtetit...

Thaçi: Politikanët serbë vazhdojnë të flasin me gjuhën e Millosheviqit

​Zv/kryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Hashim Thaçi ka deklaruar se reagimet e Serbisë për të pamundësuar anëtarësimin e Kosovës në...