Home 2015 Korrik 1

Daily Archives: 01/07/2015

A duhet shqiptarët të shpallin mosnjohjen e gjykatave në Maqedoni

Edhe shqiptarët duhet të dalin dhe të shpallin mosnjohjen e gjyqësorit aktual në Maqedoni. Kjo thirrje vjen nga ekspertë për çështje juridike dhe përfaqësues...

Dorëzohet Greqia, pranon kushtet e BE-së dhe FMN-së

Kryeministri grek, Aleksis Tsipras ka deklaruar se do të pranojë kushtet e kreditorëve ndërkombëtarë me disa ndryshime si pjesë të shtyrjes së paketës së...

Asociacioni i Komunave Serbe, nyje për kompromis

Kosova është e gatshme që të vazhdojë dialogun me Serbinë, në Bruksel, me ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian, por ende nuk është caktuar ndonjë datë...

Prejardhja e shqiptarëve sipas amerikanit George Fred Williams

George Fred Williams më 1914 ka shkruar: “Po të kthehemi në parahistori, para se rapsodët homerikë t’u këndonin hyjnive dhe heronjve mitologjikë, para se...

E çuditshme: Punëtori i ambasadorit Bosch lidh marrëveshje me Vetëvendosjen

Ambasadori i Holandës në Kosovë, Robert Bosch, ka kritikuar shpesh Vetëvendosjen kohëve të fundit, e sidomos kryetarin e Prishtinës, Shpesh Ahmetin, që vije nga...