Home 2015 Qershor 29

Daily Archives: 29/06/2015

Feti Mehdiu, 30 vjet nga përkthimi i plotë i Kur`anit: një përvojë e jashtëzakonshme

Nga Shkëlzen Rrecaj Viti 2015 shënon një jubile të rëndësishëm sa për akademik Feti Mehdiun, po aq edhe për kulturën islame shqiptare. Në qershor të...

QSA organizoi iftarin e solidaritetit‏

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit ne Wels te Austrise me rastin e muajit te Ramazanit, organizoi iftarin e solidaritetit. Ne iftar morren pjese anetaresia...

SHOQATA KULTURORE “DITURIA” SHTRON IFTAR PËR NDER TË MUAJIT TË RAMAZANIT

 Iftari u shtrua të shtunën e dytë të muajit të bekuar  të ramazanit. Pjesëmarrës në iftar ishin: profesorë, student, nxënës, aktivist të shoqatës nga...

Fëmijët në pushime verore, ushtarët në objektet shkollore

Gjatë muajve korrik dhe gusht të këtij viti do të ndryshojë infrastruktura në disa objekte shkollore në komunën e Bujanocit. E gjithë kjo do të...