Home 2015 Qershor 10

Daily Archives: 10/06/2015

Edhe në Zvicërr mbrohen ngjyrat kuq e zi

Këto ditë klubi futbollistik FC „Kosova“ e Zürichut, me suskes arriti që të kaloj finalet dhe të ngjitet një ligë më lartë, në ligën...