Home 2015 Prill 30

Daily Archives: 30/04/2015

Aktorja shqiptare që pretendon filmat amerikan dhe britanez

Aktorja shqiptare Nadije Ukshini me prejardhje nga Ferizaji, është njëra nga aktoret shiptare e cila ka treguar suksese në botën e filmit. Ajo pretendon...

Granit Kamberi, në komisionin zgjedhor të Bashkësisë i Islame të Serbisë

Më  26  prill 2015,  në selinë e Rijasetit, në Beograd, është mbajtur mbledhja e Komisionit zgjedhor për  zgjedhjen e  Reisu-l-ulemas dhe zëvendësit të tij,...

Radio e Bashkësisë Islame edhe në shqip

Bashkësia Islame për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë (BIPMB), në bashkëpunim me Bashkësinë Islame, komunitetin boshnjak dhe radion e tyre në gjuhën boshnjake, janë dakorduar,...