Home 2015 Prill 24

Daily Archives: 24/04/2015

Musliu takoi drejtorat e shkollave fillore dhe të mesme me mësim në gjuhën shqipe

Në selinë e Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH), me ftesë të kryetarit Jonuz Musliu, u mbajt mbledhje e përbashkët me të gjithë drejtorët e Shkollave...

Arifi: «Nyja e lëmshit politik në Luginë do të zgjidhet kur Shqipëria dhe Kosova...

 INTERVISTË EKSKLUZIVE ME KRYETARIN E KOMUNËS SË BUJANOCIT, NJËHERËSH KRYETAR I PD-SË, DR.SC.NAGIP ARIFI Me kryetarin e Komunës së Bujanocit, njëherësh kryetar i PD-së, dr....