Home 2015 Prill 23

Daily Archives: 23/04/2015

Nata e Regaibit

Regaib është shumësi i fjalës Ragibe që do të thotë Nata e dhuntive, shpërblimëve, faljes, veprimit të punëve të mira dhe largimit nga ato...

Së pari Zëvendës Kryeministëri z.Hashim THAQI , të viziton bashkëkombasit e vetë...

 Shkruan : Mr.Sc. Refik HASANI Rruga për në Beograd kalon përmes ksaj krahine shqiptare , së pari vizitohen bashkëkombasit e tek pastaj edhe në Beograd...