Home 2015 Prill 11

Daily Archives: 11/04/2015

Përfaqësuesit e komunës së Medvegjës dhe Kamenicës nga “Kapia” i dhanë përkrahje iniciativës për...

Medvegjë 11 prill - Zëvendëskryetari i komunës së Medvegjës Florim Sahiti i shoqëruar nga këshilltarët shqiptarë të Kuvendit Komunal dhe përfaqësuesi i UDSH-së për...