Home 2015 Prill 10

Daily Archives: 10/04/2015

Dy të zhdukur brenda 24 orëve në Maqedoni

Një grua 36 vjeçare nga Strumica dhe një vajzë 18 vjeçare nga Shkup janë lajmëruar si persona të zhdukur gjatë 24 orëve të fundit...

Analistët për ZHURNAL një ditë më parë, paralajmëruan incidente të rrënda në Maqedoni

Shkup,10 prill- Vetëm një ditë më parë analiistët për ZHURNAL paralajmëruan incidente të mëdha të cilët mund ti organizon vetëm pushteti. Pushteti në Maqedoni për...

Policia: Shpërthimi i fuqishëm ka ndodhur 10 metra në afërsi të godinës së Qeverisë

Shkup,10 prill- Ministria për Punë të Brendshme ka informuar se shpërthimi i fuqishëm ka ndodhur 10 metra në afërsi të godinës së qeverisë ne...

Granatohet qeveria e Maqedonisë me armë të rrënda?!

Shkup,10 prill- Grantohet me armë të rrënda qeveria e Maqedonisë sonte në ora 21.55 minuta mer vesh jozyrtarisht Agjencia e Lajmeve ZHURNAL. Ende nuk dihet...

Shembje e dheut dhe gurëve në rrugën Tërnoc-Breznicë

Reshjet e pandërprera të ditëve të fundit kanë shkaktuar problem me rrëshqitje dherash e gurësh edhe në rrugën Tërnoc-Breznicë. Rrëshqitja e dheut dhe e gurëve...