Home 2015 Prill 7

Daily Archives: 07/04/2015

Preshevë: Është vënë gurëthemeli i xhamisë së re në fshatin Zhunicë

Ditëve në vazhdim do të filloj ndërtimi xhamisë së re në fshatin Zhunicë,pasi është vënë gurthemeli i këtij objekti fetar. Në fshatin Zhunicë është vënë...

Komuna e Preshevës përfiton projektin në vlerë prej 100 mijë eurove për zonën...

Në mesin e 18 komunave, komuna e Preshevës përmes zhvillim ekomomik ka përfituar projektin në ministrinë e ekonomisë në vlerë prej afro 100 mijë...

Studentët nga Medvegja , Bujanoci dhe Presheva që studjojn në Universitete Publike të Shqipërisë...

Shkruan : Mr.Sc.Refik HASANI Studentët nga këto tri komuna do të duhej të lirohen nga pagesa e semestrit , vitit dhe pagesa tjera , por...