Home 2015 Prill 6

Daily Archives: 06/04/2015

Filluan xhirimet e para të filmit „Romanca e hidhur“

Pas një pune të përkushtuar dhe ushtrimeve të shumta, sot në St. Gallen filluan xhirimet e para të filmit artistik të metrazhit të gjatë...

Një pasdite në Zvicër e mbushur me artin e fjalës së shkruar dhe atë...

Reportazh letërsi dhe arti: Bashkëdyzim i artit letrar me atë figurativ Teksti dhe foto Dashnim HEBIBI Kreuzlingen, 5 prill «Sigurisht se do të lexosh edhe Ti, por...

Hipokriza e kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës

Prof. Emin Behrami Draftligji për përcaktimin e statusit juridik të etnive fetare në Kosovë, i përgatitur nga Zyra e kryeministrit, ka shpalosur hipokrizinë e thellë...

Natyran Iseni menaxher i këngëtarëve shqiptar për Luginë

Kur është në pyetje organizimi i një mbrëmje festive, atëher ajo shum më lehtë  bëhet përmes menaxherit të këngës. Tashmë edhe në Luginë të Preshevës...

Dridhje toke në Gjilan

Të hënën rreth orës 10 e 50 është dëgjuar një dridhje e fuqishme në Gjilan. Dridhjet e tokës janë dëgjuar në tërë qytetin. Ndonëse...