Home 2015 Prill 4

Daily Archives: 04/04/2015

KB” Tërnoci”, nderon Arif Osmanin për kontributin e tij

Gjatë ditës së sotme , Klubi i Bokist " Tërnoci" nga Tërnoci i ka ndarë mirënjohje Arif Osmanit për kontributin e tij. Mirënjohjen Arif Osmanit...

Përkujtohet atdhetari dhe veterani arsimit, Aqif Ajdini

Përkujtohet atdhetari, humanisti dhe veterani arsimit shqip, Aqif Ajdini, në 8 vjetorin e vdekjes. Vepra e tij ka lënë gjurmë të pashlyeshme, jo vetëm në...