Home 2015 Shkurt

Monthly Archives: Shkurt 2015

Punëtorët e kompanive të mëdha ikin në Hungari

Kosova nuk po zbrazet nga fukarenjtë. As nga dembelët. Pjesa më e madhe e të ikurve janë punëtorë, madje shumë nga ta kanë të...

Ikjet masive: Arsimtari nga Dardana, s’ka me kë të luajë futboll!

kjet masive nga Kosova, po prekin çdo qytetar. Mllefin dhe dhembjen e tij e shpreh ndryshe arsimtari nga Dardana, Faton Krasniqi. “Sot u zhgënjeva shumë......

Kapen edhe 16 kosovarë duke hyrë ilegalisht në Gjermani

Nga 30 janari deri më 1 shkurt, autoritetet policore të Dresdenit kanë zënë 16 emigrantë ilegalë të cilët kanë shfrytëzuar linjat e trenave ndërkombëtarë...

Thaçi në Pentagon: Merr mbështetje për transformimin e FSK-së

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministri i Jashtëm i Kosovës, Hashim Thaçi, dhe ministri i Integrimeve Evropiane, Bekim Çollaku, janë takuar sot në Pentagon me...

Në Bujanoc mbahet seminari “Mësimi inkluziv-gjithpërfshirës në shkolla të mesme”

Nën organizim të drejtorisë së shkollës së mesme“Sezai Surroi” në Bujanoc dhe Ministrisë së Arsimit të Republikës së Serbisë, në Bujanoc është mbajtur seminari...