Home 2015 Shkurt 26

Daily Archives: 26/02/2015

Tetovë, qytetari i përgjakur i shtrirë në tokë, ambulancës s’i bëhet vonë! (VIDEO+18)

Një ngjarje e tmerrshme ka ndodhur në Tetovë, ku shihet një i moshuar i përgjakur dhe i shtrirë në tokë, por Ndihmës së Shpejtë...

Trupi Koordinues ndanë rreth 2 milion dinar për Luginë

Seanca e presidencës së Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë është zhvilluar sot në Beograd në...

Hoxha nga Kosova Behar Mjekiqi të dielën në Tërnoc

Të dielën më 01 mars në xhaminë e strukarëve në Tërnoc të Bujanocit do të prezentojë me një ligjëratë teologu nga Kosova, Behar Mjekiqi. Teologu...