Home 2015 Shkurt 23

Daily Archives: 23/02/2015

Bujanoc: OVL e UÇPMB-së më 26 shkurt homazhe pranë varrezave të...

OVL e UÇPMB-së në Bujanoc njofton se më 26 shkurt për nderë të ditës së dëshmorëve homazhe pranë varrezave dhe lapidareve të dëshmorëve për...

Spektri rinisë edicionin informativ

Televizioni Spektri nga Bujanoci ka rifilluar me edicionin informativ Spektri Info. Në Televizionin Spektri, lajmet ditore do të emetohen në dy termine, lajmet e orës...

Shkolla “Muharrem Kadriu” në Tërnovc , pasurohet me web-faqe!

Shkolla fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc në kuadër të aktivitete të saj është pasuruar edhe me web-faqe! Në web- faqen www.mkadriu.com e cila tashmë ka...

Elaborimi i librit nga prof. Avni Behluli ”Breznica ndër shekuj” (foto)

Profesori i mirënjohur nga Breznica i cili tashmë e disa vite jeton dhe vepron në Gjilan z. Avni Behluli ka vite që ka filluar...

Komuna e Bujanocit shpallë konkurs për financimin e projekteve nga fusha e kulturës

Komisioni për vlerësimin e programeve dhe projekteve në fushën e kulturës, i Komunës së Bujanocit në seancën e mbajtur më 20 shkurt 2015 shpallë...