Home 2015 Shkurt 21

Daily Archives: 21/02/2015

Kryetari i LQSHI-së në takim vëllezëror me Kryetarin e Aleancës Kuq e...

Delegacioni i Lëvizjes qëndrore shqiptare për integrime nga Ulqini , në krye me kryetarin dr Isat Jakupin, kanë biseduar në Tiranë me kryetarin e...

Bujanoc: Trajnim për arsimtarët e gjuhës angleze

Në shtëpinë e kulturës në Bujanoc po zhvillohet seminari dy ditorë për arsimtarët e gjuhës angleze të shkollave fillore të komunës së Bujanocit. Seminari është...

Presheva me Lëvizje të re

Në Preshevë, Lëvizja e re momentalisht është në fazën e përpilimit të statutit dhe programit të saj. Cila është kjo Lëvizje, çka premton kjo,...