Home 2015 Shkurt 15

Daily Archives: 15/02/2015

Kompletohet ekzekutivi i LQSHI në Ulqin

Kryetari i Lëvizjes qendrore shqiptare për integrime (LQSHI) dr Isat Jakupi, ka njoftuar për kompletimin organeve partiake. Në këtë Kuvend Qëndror të partisë morrën pjesë...

Botohet libri me poezi të nxënësve “Kujtime dhe dëshira III”

Nën përkujedesjen e Edicionit të botimeve të Shoqatës së Shkrimtarëve "Feniks" në Preshevë, doli nga shtypi një libër i veçantë i autorit Nehat Ramizi...