Home 2015 Shkurt 14

Daily Archives: 14/02/2015

Mos janë edhe vetë të përfshirë?!

Përfundimisht Ministria e Brendshme, Policia e Kosovës, Agjencia Kosovare e Inteligjencës, EULEX-i dhe të gjithë ata që janë përgjegjës për sigurinë në vend, duhet...

“Newborn” milionerët dhe Subotica

Është vështirë të kuptohet ky paradoks që po ndodh në shoqërinë tonë: disa ikin nga varfëria, të tjerëve u rritet pasuria. Në kohën kur qindra-mijëra...

Arrestohen tre preshevarë nën dyshimet për trafikim njerëzish

Autoritetet e rendit në Serbi kanë arrestuar tre persona nga Presheva, nën dyshimet se kanë trafikuar njerëz, të cilët kanë kaluar në mënyrë të...

Botimet e para të Kur’anit në Evropë

Ky artikull është botuar në revistën “Hikmet”, nr. 2, Verë, Prishtinë 2013, organ i “Institutit për shkencat humane – Ibni Sina”.  Prof. asc. Dr. Isa Memishi Botimi...

QSA mbështeti aksionin “Bashkë solidarë”

Korpusi i Qendrës së Solidaritetit dhe Avancimit u solidarizua me vëllezërit dhe motrat në zonat e përmbytura të Shqipërisë, duke iu përgjigjur ftesës për...