Home 2015 Shkurt 13

Daily Archives: 13/02/2015

Shqiptarja në vendimet e filmit botëror

Ardiana Saliu regjisore dhe psikologe, me prejardhje nga Shkupi, por që jeton dhe vepron në Angli në kopaninë filmike “International Film Europe London -Swiss”...

Vatra: Policia e Kosovës të ndal Strukturat paralel serbe nëse Guxon, jo Luginasit e...

 Kohëve të fundit shumë taksiste që veprojnë në relacionin Bujanoc- Gjilan, kanë shprehur shqetësimet e tyre në takimin e tyre me Lëvizja”Vatra”, ku kanë...

Bujanoci drejt zhvillimit ekonomik

Gjatë ditës së sotme në sallën e kuvendit komunal të Bujanocit, Ministri i ekonmisë Zhelko Sertiq, kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi, ai...

Qeverisë së Kosovës i kërkohet ta ulë luksin

Pavarësisht vendimeve të ditëve të fundit nga Qeveria, për të ulur shpenzimet e panevojshme, kjo nuk pritet të ndryshojë qasjen e qeverive të kaluara...

Ministri Sertiq premton zhvillim ekonomik në Luginë

Ministri i Ekonomisë në Republikën e Serbisë, Zhelko Sertiç së bashku me bashkëpunëtorët e tij ekonomik, sot ka qëndruar në komunën e Bujanocit, ku...