Home 2015 Shkurt 9

Daily Archives: 09/02/2015

Kryetarja e UGT-së turke Kiymet Kara vizitoi KBI-në në Preshevë

Në ambientet e KBI-së në Preshevë ka qëndruar kryetarja e Unionit të Gazetarëve të Turqisë (UGT), Kiymet Kara. Kryetarja e Unionit të Gazetarëve të Turqisë...

Mërgimtarët e Luginës në Zvicërr ndihmojnë familjen Abazi nga Hani...

Bshkëvendasit nga Presheva e Bujanoci që jetojnë në Zvicërr e kanë nisë aksionin për t’i dal në ndihmë familjes Abazi nga Hani Elezi. Organizatorët në...

Zilkiq:Bshkësia Islame e Serbisë kujdeset për monumentet kulturore nga periudha osmane(video)

Kryetari i Bashkësisë Islame e Serbisë Reis-ulema Adem ef. Zilkiq në një intervistë për televizionin shtetëroë të Turqisë (TRT) ka folur për monumentet e...

Intervistë me dr.Isat Jakupi kryetarin e partisë së re në Ulqin

Lugina Press: Zotëri Jakupi fillimisht a mund të na thuani diçka në pika të shkurtëra për vetën tuaj, se kush është Isat Jakupi? Dr Isat...

Nuk punohet me 16 dhe 17 shkurt

Ministria e punës, punësimit dhe çështjeve sociale e Serbisë ka njoftuar sot nëpërmjet medieve se 16 dhe 17 (e hënë dhe e martë) shkurt...

LB: Pa Luginën bisedimet Kosovë – Serbi të mangëta

Lëvizja për Bashkim ripohon qëndrimin e saj se Kosova në bisedime me Serbinë ka hyrë e papërgatitur, sepse nuk është zhvilluar një debat i...

Halimi e Kamberi kërkojnë zgjidhje urgjente për problemet e shqiptarëve në Luginë

Partia për Veprim Demokratik(PVD) i ka drejtuar një letër kryeministrit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq përmes së cilës janë shprehur shqetësimet e shqiptarëve në Luginë...