Home 2015 Shkurt 7

Daily Archives: 07/02/2015

Nxënësit shqiptar të luginës të diskriminuar në garat komunale

Shkollat shqipe në luginë të Preshevës nuk do të marrin pjesë në garat komunale në lëndën e historisë dhe të gjeografisë. Nxënësit shqiptar të luginës...

Ndalohet qarkullim i automjeteve në autostradë afër Bujanocit

Qarkullimi i automjeteve në autostradën E75 në pjesën Bujanoc – Preshevë, tek fshati Levosojë, është ndërprerë qarkullimi i veturave për shkak të daljes së...

Alarmante, rrezikohet shëndeti i kosovarëve të bllokuar në Budapest

 Një vushtrrias, familjarët e të cilit ka marrë rrugën e migrimit në Perëndim, alarmon për tmerrin që po përjeton familja e tij në Hungari....