Home 2015 Shkurt 6

Daily Archives: 06/02/2015

Lumi i rrëmbyeshin i merrë jetën 7 vjeçarit në Nakushtak të Kumanovës

Shirat e rrëmbyeshëm , të cilat sot gjatë mesditës përfshinë rajonin e Kumanovës dhe Likovës, morrën viktimën e parë. Në të vërtetë rreth orës...

Rrezikohet funksionimi i Këshillit Kombëtar Shqiptar

Këshillii Kombëtar Shqiptar është i indinjuar dhe reagon ashpër me mënyrën e ndarjes së buxhetit nga Qeveria e Serbisë, për këtë institucion që përfaqëson...

Rrugëtimi nga Serbia në Hungari, trafikantët u tregojnë kosovarëve malet për të kaluar kufirin(video)

Pak para pjesës kufitare me Hungarinë vijnë fshatrat e fundit serbe. Në një zonë jo shumë të banuar, në afërsi të Suboticës, duket gjithçka...