Home 2015 Shkurt 5

Daily Archives: 05/02/2015

Tre dekada në shërbim të rolit të muezinit(Video)

Xhemati i xhamisë se Bujanocit është përshëndetur me muezinin e tyre i cili i shërbeu më se tre dekada në këtë xhami. Abdullah Avdiu nga...

Më 30 prill 2015, afati i fundit për legalizim

Afati për legalizimin e objekteve të ndërtuara është deri në fund të muajit prill. Të gjithë qytetarët të cilët kani nis procedurën e legalizimit...

PVD: Zvoglimi i mjeteve të KNSH akt diskriminues

Partia për Veprim Demokratik, dega në Bujanoc ka reaguar ndaj masave diskriminues që po ndërmerren nga qeveria e Serbisë për zvogëlim të buxhetit të...

Jahjaga ankohet te ambasadorët se pse Serbia ka hapur kufijtë për kosovarët

Presidentja Atifete Jahjaga është ankuar se pse Serbia ka hapur kufijtë për kosovarët dhe po lejon ata të kalojnë lehtësisht kufirin serbo-hungarez. Këto komente Presidentja...

Seanca e Kuvendit të Kosovës , me tensione dhe akuza!

Përkundër deklarimeve të mbrëmshme se AAK do të tërhiqte pikën e rendit të ditës për të thirrur në interpelancë kryeministrin Isa Mustafa, një gjë...

Lista Serbe në Beograd: Ka kaluar koha kur serbët nga Kosovë do të dëgjojnë...

Vendimi për pjesëmarrjen e mëtejshme të serbëve në Qeverinë dhe institucionet e Kosovës do të merret pas vazhdimit të dialogut ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës...

“Viza e përkohshme” që Gjermania ua jep azilkërkuesve nga Kosova: Çfarë është kjo?

 Disa azilkërkues kosovarë i janë gëzuar faktit që autoritetet gjermane u kanë dhënë atyre një “vizë të përkohshme”, për të qëndruar në këtë shtet....