Home 2015 Shkurt 4

Daily Archives: 04/02/2015

Regjisori Valton Jakupi mbron kulturën shqiptare edhe në Vjen të Austrisë

Këto ditë në organizimin   „Akadeumi/seminarimis“  e Akademinë së Arteve të Austrisë, pikërisht të qytetit të Vjenës, është mbajtur seminari me temën "INTEGRIMI NË...

Ulqini me parti të re: Partia qendrore shqiptare për integrime (LQSHI)

Në Ulqin pas zërave që qarkullojnë tashmë një kohë nëpër media se po formohet një parti, ku qyshë  mbrëmë u bë edhe zyrtarizmi e...

Arifi e Mustafa kërkojnë investime në Luginë

“Perspektivat, kushtet dhe kufizimet e Jugut të Serbisë në kontestin e bashkëpunimit ndërkombëtarë dhe integrimeve evropiane” ishte tema e tryezës së stome e cila...

OSBE i dhuron donacion Fakultetit Ekonomik në Bujanoc

Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian (OSBE) gjatë ditës së sotme i ka dhuruar një donacion Fakultetit Ekonomik të Suboticës dega Bujanoc. Donacionin e dorëzoi...

Kryetari i KKSH-së Jonuz Musliu priti Astrid Thors

Kryetari I Këshillit Kombëtar Shqiptar Jonuz Musliu priti dje një delegacion nga Zyra e Komisionerit të Lartë të OSBE-së për pakica kombëtare të prirë...

Në Bujanoc nis ndërtimi i objektit të shkollimit të lartë universitarë

Në prani e përfaqësuesëve ndërkombëtar të akredituar në Beograd dhe atyre vendor, në Bujanoc është vendosur gurthemeli i ndërtesës së Fakultetit Ekonomik të Suboticës,...