Home 2015 Shkurt 1

Daily Archives: 01/02/2015

Në Bujanoc mbahet seminari “Mësimi inkluziv-gjithpërfshirës në shkolla të mesme”

Nën organizim të drejtorisë së shkollës së mesme“Sezai Surroi” në Bujanoc dhe Ministrisë së Arsimit të Republikës së Serbisë, në Bujanoc është mbajtur seminari...