Home 2015 Janar 30

Daily Archives: 30/01/2015

Të rinjtë nga Obrenovci vizituan Bujanocin

Në sallën e vogël të Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc sot është bërë prezantimi i dy kulturave mes dy komunave si të komunës së...

Komuna e Bujanocit fiton edhe një projekt shum të rëndësishëm nga PROGRES-i Europian

Në adresë të kryetarit të komunës së Bujanocit Nagip Arifi dhe zyrës për zhvillim ekonomik lokal ka arritur njoftimi, nga menaxheri i programit të...