Home 2015 Janar 28

Daily Archives: 28/01/2015

Pushteti lokal i Bujanocit i gatshëm për kthimin e banorëve në malësinë e...

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi sot ka pritur në takim përfaqësuesit nga Fondi Humanitar i Malsisë së Bujanocit. Në këtë takim është biseduar...

Abdixhiku: Nuk duhet toleruar serbët të veprojnë kundër Kosovës

Analisti Lumir Abdixhiku i ka bërë një përmbledhje të gjitha veprimeve të fundit të përfaqësuesve serbë në institucione të Kosovës, duke nisur nga deklarata...

Stankoviq: Të parandolohet shpërngulja e popullatës nga Medvegja

Kryetari i trupit Koordinues për Preshevës, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq gjatë një takimi me drejtuesit e komunës së Medvegjës ka thënë se për...

Pushteti lokal i Bujanocit ndan 15 milion dinarë për vende të reja të...

Komuna e Bujanocit ka ndarë 15 milion dinarë për hapjen e vendeve të reja të punës. Nga kjo vlerë e mjetve financiare 10 milion dinarë...

Tetë kamionetat, donacion i popullit japonez më në fund i mbeten komunës së Bujanocit.

Sektori për Ndërmarrje të Vogla dhe të Mesme pranë Zyrës Lokale për zhvillim Ekonomik të komunës së Bujanocit ka përfunduar sot procedurat e doganimit...

ACES :Konkurs për gara ndërkombëtare shkollore

ACES - Akademia e Shkollave të Evropës Qendrore hap një cikël të ri të garës për projektet shkollore dhe shkëmbimin e nxënësve Inkurajojmë solidaritetin! Fillon...