Home 2015 Janar 27

Daily Archives: 27/01/2015

Pajaziti panelist në Konferencën Shkencore “ Liria e lëvizjes në Kosovë”

Lëvizja Evropiane për Integrime Ndërshqiptare, me seli në Prishtinë, ka organizuar konferencën shkencore me temën: "LIRIA E LËVIZJES NË KOSOVË – SFIDAT DHE KUFIZIMET...

SHKA“Zëri i Luginës” me audicion për Instrumentalist të rinjë

Shoqëria Kulturo Artistike “Zëri i Luginës” me seli në Bujanoc, shpall audicion  për pranimin e antarëve të rinjë në sektorin Instrumentalist. SH.K.A. “Zëri i Luginës”...