Home 2015 Janar 15

Daily Archives: 15/01/2015

Euro bie në 1.04 franga?

Banka Nacionale e Zvicrës (SNB) ka eliminuar çuditërisht normën minimale të këmbimit të frangut me euron. Monedha e përbashkët evropiane përkohësisht ka rënë nën 1 frang. Në...

Shefi i zyrës së OSBE-së në Bujanoc takon Musliun

Në zyrat e Këshillit Kombëtar Shqiptar, kryetari i KKSH-së Jonuz Musliu priti sot në takim Shefin e zyrës  së OSBE-së në Bujanoc, Jeff Bieley...

Komuna e Bujanocit shpallë konkurs për bursa studentore

Komisioni i Këshillit Komunal i Komunës së Bujanocit shpallë konkurs për ndarjen e bursave për studentë dhe master për vitin akademik 2014/2015. Komisioni për ndarjen...

Arrestohen dy persona, nga Bujanoci dhe Beogradi me 396 kilogram duhan /foto/

Pjestarët e policisë së Vranjës kanë konfiskuar 396 kilogram duhan pa dokumentacione përcjellëse. Pas tentimit të pasuksesshëm të arratisen, policia në rrugën Vranjë – Vlladicki...