Home 2015 Janar 9

Daily Archives: 09/01/2015

Mos u bon Francuz!

Nga Zekerija Alimi Sulmi i djeshëm ndaj Gazetarëve Françez ashtu si nëpër tërë botën, bëri bujë të madhe  edhe tek ne! Interesante dhe për tu...

Regjisorja nga Kraja e Ulqinit e cila qëndron në krah të regjisorit...

Regjisorja nga me prejardhje nga Kraja e Ulqinit, por që ka lindur në Angli për punën e saj ka marrë model regjisorin nga Lugina...

Slloveni: Shefi i lejon kryerjen e namazit në ndërmarrje(foto)

Edhe pse jeton dhe punon në Slloveni, shefi i punës i ka lejuar atij të kryen kohët e namazit në ndërmarrjen e tij raporton...