Home 2015 Janar 4

Daily Archives: 04/01/2015

Manifestim fetarë për nderë të përfundimit të Kuranit, në xhaminë Ebu Beker Es-Sidik në...

Në kuadër të xhamisë Ebu bekër Es-sidik në Preshevë sot u mbajt dua hatmeje me nxënësat që kanë vijuar mësim besimin dhe leximin e...

Kosova do t’i nënshtrohet vlerësimit ndërkombëtar në arsim

Programi është një vlerësim i jashtëm që matë njohuritë e nxënësve në lexim, matematikë dhe shkencë. Rezultatet e vlerësimit, që do të bëhen publike në...

Në Ukrainën lindore rikthehet ora policore

Autoritetet e vetshpallura në Ukrainën Lindore e kanë rikthyer një pjesë të masës policore, e cila ishte hequr përkohësisht për shkak të festës së...

Rrahu bahskëshorten, arrestohet një person në Gjilan

Policia e Kosovës, raporton se është arrestuar i dyshuari mashkull, pasi që i njëjti ka sulmuar fizikisht bashkëshorten e tij. Ngjarja ka ndodhur në Gjilan,...

Arrestohet një serb në Beograd për rastin e 13 kg eksplozivë në Prishtinë

Zheljko Todoroviç, 42 vjeçar është ndaluar në Beograd në kuadër të hetimeve në lidhje me konfiskimin e 13 kg. eksplozivë që dyshohet se kishte...

Zbulohen 306 diploma false dhe kontestuese në Kroaci, autorët largohen nga puna

Autoritetet policore të Kroacisë kanë zbuluar 306 diploma false dhe diploma kontestuese që janë përfituar në mënyra të ndryshme dhe me lidhje brenda universiteteve...

Autostrada E75 drejt Preshevës do të përfundoj në vitin 2016

Sic ka njoftuar ministresha e infrastrukturës Zorana Mihaloviq, austostrada E75 apo koridori 10 që kalon nëpërmjet Luginës së Preshevës do të përfundoj në vitin...

Ministrja serbe: Serbia ta pranojë faktin se Kosovën e kanë pranuar shumë shtete

Ministrja serbe për Integrime Evropiane, Jadranka Joksimoviq ka deklaruar “Marrëveshja e Brukselit reflekton realitetin që BE-ja e ka pranuar faktin e Serbia nuk e...

Të dëshpëruar nga 2014-ta, pesimistë në vitin 2015

Në rubrikën e përjavshme VOX, Radio Evropa e Lirë ka marrë mendimet e të rinjve, rreth asaj se çka ata presin nga viti i...

Wilhelm: Kosova dhe Serbia të gjejnë zgjidhje

Kosova dhe Serbia duhet t’u japin zgjidhje disa çështjeve tejet të rëndësishme, që dalin nga Marrëveshja e Brukselit, pasi nga zbatimi i saj varet...