Home 2015 Janar 3

Daily Archives: 03/01/2015

Pritjet e shqiptarëve në Luginë në vitin 2015

Shqiptarët e Luginës së Preshevës presin që viti 2015 tua ndryshoj për të mirë jetën, ngase vitin që sapo e kanë lënë pas do...

Verifikimi i veteranëve më i gjatë se vetë lufta!

Lufta në Kosovë kishte zgjatur rreth dy vjet, ndërsa verifikimi i pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, po zgjat me shumë se vetë lufta....

Izolohen fshatrat e Malësisë së Shkupit dhe Karadakut

Mbi 600 banorë nga fshatrat Brezë, Malinë, Tanushë, Llukarë, Goshincë dhe Strimë,  një javë rresht janë të izoluar nga çdo lidhje me botën e...

Kosovës i duhet përmirësimi i sundimit të ligjit

Diplomati britanik Ian Cliff kërkon monitorim të pushtetit në Kosovë. Ai ka thënë se një gjë e cila është shumë e rëndësishme për Kosovën,...

86 për qind e serbëve nuk pranojnë ta njohin Kosovën

Serbët vazhdojnë të mos e kuptojnë realitetin e krijuar prej vitesh në Kosovë. Në një anketim të bërë në Serbi, del që 86 për...

Gjermania kërkon kthim më të shpejtë të refugjatëve

Aktualisht, aplikimi dhe trajtimi i kërkesës për azil në Gjermani kërkon mesatarisht tetë muaj. CSU-ja synon me propozimin e saj që rastet e thjeshta...

Stadiumi “Riza Lushta” në Mitrovicë përfshihet nga zjarri

Sot rreth orës 9:00 të mëngjesit një pjesë e tribunave të stadiumit "Riza Lushta", në Mitrovicë është përfshirë nga zjarri. Rastin për Indeksonline e ka...