Home 2015 Janar 1

Daily Archives: 01/01/2015

Majlinda: Jam njeriu më me fat në botë

 Krenaria e sportit tonë, në vitin që po e lamë pas, ka shkëlqyer duke fituar titullin e kampiones së Evropës për sendore, si dhe...

Jehona festave e fundvitit në Luginë…

Shqiptarët e Luginës së Preshevës, natën më të gjatë të vitit, ndërrimin e motmotit, e pritën kryesisht në rrethin familjar, por pati edhe të...