Home 2014

Yearly Archives: 2014

Dortmund insiston për El Shaarawy

Një presion i ngadaltë por i vazhdueshëm. El Shaarawy dhe Borussia Dortmund vlerësohen por pa arritur të bashkohen. Në 2012, Klopp provoi të merrte...

Dy viktima të tjera nga virusi i gripit në Shkup

Edhe dy viktima janë shënuar sot nga virusi i gripit sezonal në Shkup.  Sipas Klinikës për sëmundje infektive deri tani numri i viktimave ka shkuar...