Home 2014 Dhjetor

Monthly Archives: Dhjetor 2014

Druri i limonit dekorativ dhe i dobishëm

 Janë disa bimë për të cilat mbizotëron mendimi se nuk mund të kultivohen në viset tona. Gjatë është menduar kështu edhe për limonin. Në...

Korrupsioni, papunësia dhe krimi, problemet kryesore

Qytetarët e Kosovës vlerësojnë se korrupsioni, papunësia dhe krimi, janë tri problemet kryesore. Sipas qytetarëve me korrupsionin në Qeveri, Kosova renditet në krye të...

Në Nju Jork u botua gazeta “Zëri i Çamërisë”

Në Nju Jork të SHBA-ve për nder të kremtimit të 28 Nëntorit-Ditës së pavarësisë u botua numri i parë i gazetës që afron dhe...