Home 2014 Dhjetor 31

Daily Archives: 31/12/2014

KKSH për vtin 2015 do të angazhohet për…

Fjalimi i kryetarit të Këshllit Kombëtar Shqiptar Jonuz Musliu në séance solemne të mbajtur më 31 dhjetorit 2014 Njoftim rethë punës së deritanishme që nga...

Sh.h. “Medvegja” nga Zvicëra: 60 pako dhurata për nxënësit shqiptarë të shkollave fillore

- Kryetari i komunës së Medvegjës në detyrë, Florim Sahiti në një ceremoni festive dhe shumë miqësore sot në hapësirat e shkollës fillore "Zenel...

UDSH në 2014: Politikë jostabile, gjendje e rëndë ekonomike dhe mosunitet politik

Në mbledhjen e përbashket të kryesisë së UDSH –së me këshilltaret e Kuvendeve Komunale Preshevë dhe Bujanoc, kryetarët e nëndegeve dhe aktivistet partiak, kryesia...

Dëm pa kumtesën për heroin e kombit Skënder Kadriu-Presheva

Nga:SALI RAMADANI-KËRÇOVA PS(Parasciptum): Në vend të (mos)arritjes dhe mosleximit të kumtesës së propozuar dhe të përcaktuar:”Skënder Presheva nënprefekt i Kërçovës Heroike, Hero i Kombit”, midis...

Doli nga shtypi numri festiv i revistës “JEHONA”

Doli nga shtypi numri i ri festiv i Revistës “JEHONA”, i 104-ti me radhë, e cila për lexuesit e saj, sjell tema e materiale...

URIMI I VITIT TË RI 2015!

URIMI I VITIT TË RI 2015! Të nderuar bashkëqytetarë e më gjërë, Viti i kaluar konsolidon rrugën e drejtë, që nisëm, duke rrezikuar shumë vetën për...

Familja Hetemi nga fshati Bilaç e gëzon shtëpinë e re

Në kuadër të projektit “Strehimi”, Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Preshevë bëri zyrtarisht inaugurimin e shtëpisë për familjen treanëtarëshe të Shabi Hetemit nga...