Home 2014 Dhjetor 30

Daily Archives: 30/12/2014

Bujanoci aty ku argëtohet rinia(video)

Grupi i reperave kosovarë, BabaStars dhe dj Protone nga Lugina në mbrëmjen e së hënës më 29.12.2014 kanë mbajtur një koncert në restaurant “Pesë...

E përshëndesim hapjen e zyrës në Gjilan për banorët e Medvegjës , Bujanocit ...

Shkruan : Refik HASANI Edhe pse me vonesë mbi një dekadë hapja e ksaj zyre është dashur të hapet që nga koha e konfliktit të...

Hapet Zyra për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë

Komuna e Gjilanit ka hapur sot zyrtarisht Zyrën për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, e cila ka qenë premtim i kryetarit të Komunës së Gjilanit,...

Gjermania ka ndalur 250 azilantë të Kosovës

Policia e gjermane, nga 23 deri më 28 dhjetor, ka ndaluar 250 persona, përfshirë edhe trafikantë, të cilët po bënin përpjekje për të hyrë...