Home 2014 Dhjetor 29

Daily Archives: 29/12/2014

Lëvizja “Vatra” bëhet Lëvizja Qytetare “Vatra”

Nga e hëna Lëvizja"Vatra" është regjistruar si subjekt politik i përhershëm në KQZ, ku dhe KQZ mori vendim për regjistrimin si “Lëvizja Qytetare Vatra”...

Sabri Fejzullahu: Lugina e Preshevës shquhet për mikrpitje(video)

Këngëtari Sabri Fejzullahu gjatë qëndrimit të tij në Luginë të Preshevës ka shpreh kënaqësinë e tij për mikpritjen që ka ky rajon i banuar...

Shtëpia e shëndetit në Bujanoc me aparat laboratorik, analizatorin biokimik

Shtëpia e Shëndetit në Bujanoc sot ka pranuar  një donacion me vlerë rreth 20 mijë eurove, aparatin laboratorik analizatorin biokimik i cili shërben për...

Gjilani nesër hap Zyrën për Luginën e Preshevës

Komuna e Gjilanit nesër me një ceremoni do të hap Zyrën për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc. Hapja e Zyrës për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc, si...

Aksion i madh policor në Preshevë

Në Preshevë dhe disa fshatra përreth është duke u zhvilluar një aksion i madh për   siç thuhet me emrin e koduar   “Pastrimin...