Home 2014 Dhjetor 22

Daily Archives: 22/12/2014

“Preket” Sinan Vllasaliu (Video)

Pamjet e qytetarëve të Kosovës në stacion të autobusëve të cilët po mësyjnë Evropën e kanë prekur një këngëtar që i këndoi kurbetit para...

“Pragjet e përgjakura”një vepër dokumentare që flet për luftën në Kosovës…

Sot doli nga botimi vepra e gjashtë dokumentare e Tefik Selimit, publicist nga Gjilani. Siç dihet, kjo vepër dokumentar botohet në përvjetorin e 15-të të...

Gjesti prekës i nuses myslimane (Foto)

Ndërkohë që memoriali për viktimat e pengmarrjes në një kafene rritet çdo ditë, një nuse e sapomartuar myslimane vendosi të bëjë një gjest prekës. Ditën...

Në Perëndim për letra, në Kosovë pa letra Në Perëndim për letra, në Kosovë...

Ai ka emër, të cilin ia ka lënë babai. Ka edhe mbiemër, të cilin e mori nga të parët e tij. Ka vendlindje e...

Lejohet dyshtetësia në Gjermani

Fëmijët me prindër të huaj, që jetojnë në Gjermani, nuk kanë nevojë më, që të vendosin për njërën nënshtetësi. Për të marrë shtetësi të dyfishtë...

Francë: Thërret “Allahu Ekber” dhe me veturë i shtypë 11 persona

Të paktën 2 persona kanë marrë lëndime të rënda nga qytetin Dijon të Francës, pasi një sulmues nga vetura ka qëlluar drejt udhëtarëve. Të paktën...

Rrëfimi i gazetarit gjerman që udhëtoi në territorin e ISIS

Një gazetar gjerman ka depërtuar brenda territorit të ISIS, dhe ka marrë në pyetje luftëtarët e grupit islamik, të burgosur dhe njerëz të tjerë...