Home 2014 Dhjetor 17

Daily Archives: 17/12/2014

Shqiptarët e Luginës së Preshevës pjesë e kombit shqiptarë(Foto)

Shqiptarët e Luginës së Preshevës, përkatësisht tri komunat shqiptare të kësaj lugine, janë komunat më të varfra të Serbisë ku të ardhurat e tyre,...

Trupi koordinues shënoi 14 vjetorin e themelimit

Me rastin e 14 vjetorit të themelimin e Trupit Koordinues, sot në zyrat e këtij organi Qeveritarë në Bujanoc, u mbajt konferencë për media. Kryetari...

“Nansen Dialogue Center” rikthehet me projekte në komunën e Bujanocit

Qendra për dialog “Nansen” nga Norvegjia pas një periudhe kohore prap është kthyer me aktivitetet e saja në komunën e Bujanocit. Kohë më parë,...

Ligji që ndalon vrasjen e qenve i kushton me jetë 7 vjeçarit [video]

Një fëmijë është vrare sot nga qentë në një lagje të Fushë Kosovës. Ai ka mbetur i vdekur pasi ishte kafshuar në fyt dhe...

Universiteti i Shtetëror i Tetovës shënon 20 vjetorin e themelimit(foto+video)

Universiteti Shtetëror i Tetovës (USHT) sot mbushi plot 20 vite. Themelimit të këtij institucioni të arsimit të lartë në gjuhën shqipe i paraprinë përpjekje...