Home 2014 Dhjetor 14

Daily Archives: 14/12/2014

Mjegulla bllokon Aeroportin e Shkupit, anulohen fluturime

Mjegulla e dendur ka bllokuar aeroportin e Shkupit, dhe se shumë fluturime dhe aterime janë anuluar. Nga kompania për menaxhimin e Aeroportit TAV kanë...

“Vatra” nga “Gjilani” do ta përfaqësojë Luginën në Qeverinë e Kosovës, me një zëvendësministër

Enver Haziri sekretar organizativ i Lëvizjes “Vatra” thotë se Kosova Lindore është e përfaqësuar në Qeverinë e Kosovës me një zëvendësministër. Haziri tha se...

Mustafa: Qeveria e re të ndihmoj shqiptarët e Luginës së Preshevës

Kryetari i komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa ka deklaruar se formimi i qeverisë së Kosovës do të ndikoj pozitivisht në situatën e rajonit dhe...

Lugina kërkon ta ketë përfaqësuesin e saj në Qeverinë e Kosovës

Formimi i institucioneve të Kosovës i ka gëzuar edhe udhëheqësit e Luginës së Preshevës, të cilët shpresojnë se kjo qeveri do të jetë më...

“Më mirë me kërku azil në Serbi, se me jetu në Myçibabë”!?

Ka mbetur pothuajse I vetmuar në fshatë. Shumë fqinjë të tij shitën çka patën e ikën nga Myçibaba. Vehid Ibrahimi, që është përfaqësues i...