Home 2014 Dhjetor 11

Daily Archives: 11/12/2014

Luginën e zemëron koalicioni qeverisës me Listën “Srpska”

Marrëveshja e nënshkruar e koalicionit qeverisës me listën Serbe ka zemëruar qytetarët e Luginës së Preshevës. Gani Krasniqi, i dëbuar nga Lugina e Preshevës, jeton...

Vlerësohet bashkëpunimi i KFOR-it me FAS-in e Serbisë

Është vlerësuar lartë bashkëpunimi i KFOR-it dhe Forcave të Armatosura të Serbisë (FAS). Ky vlerësim është bërë gjatë një takimi që sot ka pasur...

Ky është armatimi amerikan: Superlaseri që gjithçka e bën shkrumb e hi (Foto/Video)

Sistemi laserik amerikan është zhvilluar me vite të tëra, kurse zyrtarët e ushtrisë amerikane thonë se ky sistem është në gjendje të shkatërrojë caqet...

Pas tatimit në rroga, qeveria mendon ti largoj 7000 nga puna!

Qeveria e Sërbisë planifikon ti largojë nga puna 7.000 qytetarë. Në buxhetin për vitin 2015, për paga do të ketë 6,5 miliardë dinarë më...

Shesin prona online, për të ikur nga Kosova

Në webfaqet e shumta për shpallje, kohëve të fundit vërehen shumë oferta për gjësende në shitje, me arsyetimin “se do të dal jashtë vendit”. Me...

Hoxhallarët e huaj ta lëshojnë Austrinë

Qeveria austriake miratoi projekt-ligjin për islamin, me të cilin duhet të veprojë kundër përhapjes të urrejtjes dhe radikalizmit. Ndalesa për financimin e hoxhallarëve dhe...