Home 2014 Dhjetor 10

Daily Archives: 10/12/2014

“Luani” i Maqedonisë

Nga Dionis Xhafa   Maqedonia nuk është Republikë e maqedonasve, por është republikë multietnike, e banuar nga dy etni shtet-formuese maqedonasit dhe shqiptarët, si dhe nga...

Karatistët e Preshevës kthehen me medalje nga Turniri i Tetovës

Më 29 Nëntor, me ftesen e Federates se Karates Shqiptare dhe Federates se Karates se Kosoves , Klubi i karatesë Lions nga Presheva mori pjesë...